OVER PMF

Zet 27 & 28 mei 2023 in je agenda voor Polders Music Festival!

PMF is een begrip in de polder. Het Polders Music Festival is ruim twintig jaar geleden gestart in een kleine kroeg in de regio, en inmiddels uitgegroeid tot een uniek festival met brede opzet, voor jongere en oudere feestliefhebbers. Het tweedaagse evenement wordt elk jaar in het Pinksterweekend georganiseerd.

De rijke geschiedenis van het Polders Music Festival kent optredens van grote artiesten als De Heideroosjes, Herman Brood, Di-rect, Rigby, Racoon, The Shavers, Anouk, BZB, Hermes House Band, Toy Dolls, Melrose, The Partysquad, Fresku, Mr. Polska, Extince, Diggy Dex en The Dirty Daddies. Naast artiesten met nationale en internationale bekendheid, vindt PMF het ook belangrijk om artiesten van eigen bodem, uit de regio, de mogelijkheid te geven om hun kunsten aan een groter publiek te tonen. Zo wil het festival het publiek kennis laten maken met nieuwe artiesten en nieuwe muziek laten ontdekken.

Jongerenvereniging de Aap uit Breezand was lange tijd de drijvende kracht achter het festival. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd, waardoor het een groot draagvlak binnen de lokale gemeenschap heeft. Het evenement heeft al op veel verschillende locaties plaatsgevonden, waaronder in een gymzaal, in het oude- en nieuwe pand van de Aap, op het grasveld van de ijsbaanvereniging en op het dorpsplein. 

In 2021 heeft de organisatie besloten om een nieuwe stap te zetten en de krachten te bundelen met de organisatie van Polder Events. Sindsdien wordt PMF in de ZAP-HAL op Sportpark de Zwaluw in Breezand georganiseerd.

Wil je weten waar PMF plaatsvindt? Of gewoon even de route checken? klik dan HIER!