LINE-UP 2023

Diggy Dex met band

Digg Dex met band

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! De 42-jarige songwriter/rapper (echte naam: Koen Jansen, 1980) bracht zijn zevende album uit: Carrousel. Op zijn muzikale tocht schrijft Diggy Dex diepe, toch toegankelijke nummers. En die slaan aan. De afgelopen jaren is de rapper continu onderweg geweest met zijn band. De reis begon bij het succes van het album Golven, waarna hij en zijn muzikale familie verder door het land trokken met de Karavaan tour. In vijf clubtournees, een theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, en talloze festivals deelde Diggy Dex zijn muziek met duizenden mensen. Het bleek slechts het begin van zijn reis zonder bestemming, want met elk album ontdekt de rapper diepere betekenissen over het leven die hij eindeloos kan blijven verkennen. Een van de volgende bestemmingen is een uitverkocht AFAS LIVE op 28 mei 2022.

In zijn verhalen op muziek neemt de Amersfoortse rapper je mee naar zijn binnenwereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Zoals de weg van Franse popmuziek, die net als bij het album Karavaan een grote inspiratiebron is voor Carrousel. Hij schitterde in het programma Beste Zangers en bij The Streamers liet de rapper blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dat is zuiver te horen is op het laatste album, waar zijn zangstem een eervolle plek inneemt.

Op zijn muzikale reis legt Diggy Dex veel memorabele momenten vast. Zijn debuut als soloartiest maakt hij in 2006 met Verhalen Vanuit De Sofa. Sinds zijn tweede album Mayonaise Voor De Ziel uit 2008 bewijst hij een geboren live-act te zijn. Ook in de hitlijsten scoort Dex. Zijn liedje Slaap Lekker (Fantastig Toch) met Eva de Roovere wordt een top 3 hit in Nederland en België. Het nummer is afkomstig van zijn derde album Lange Nachten, Korte Dagen, dat in 2010 verschijnt.

Ook het vierde album Do It Yourself (2014) wordt met open armen ontvangen. Ondanks de vele optredens zit hij ondertussen niet stil. In het najaar van 2015 verschijnt de succesvolle single Treur Niet (Ode Aan Het Leven), een samenwerking met singer-songwriter JW Roy. Het is de voorbode van Golven, het vijfde album van Diggy Dex. De single behaalt de platina status, staat maandenlang in de hitlijsten en wordt verkozen tot beste Nederlandse single van 2016. Ook Ik Huil Alleen Bij Jou met Ali B wordt platina. Daarnaast zijn er uitnodigingen om liedjes te schrijven voor uiteenlopende artiesten als Guus Meeuwis, André Hazes, 3JS, Kinderen voor Kinderen, Miss Montreal, en Suzan en Freek.

Het album Karavaan (2014) wordt wederom lovend ontvangen. Het nummer De Zon Op werd Topsong bij Radio 2. Op een uitverkochte clubtour volgt een tweede Karavaan tour, waarin Dex en zijn de band als een rondreizend circus van zaal naar zaal trekken. Ze zetten de reis voort met het album Carrousel. De gelijknamige single zet de toon en een uitverkochte Carrousel clubtour in het najaar van 2021 bevestigt dat die toon de juiste is. Hoewel de signature Diggy Dex sound doorklinkt in alle nummers, is het album is niet specifiek in één thema te vatten: “Soms begint het gewoon met een woord. Alsof het meewaait met de wind en via mijn stem weer wordt doorgegeven aan het publiek. De muziek stroomt simpelweg door mij heen, en is eigenlijk van iedereen” aldus de rapper.

De Carrousel draait door! In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waarvan Kan Het Niet met Glenn Faria, en Wie Is Hier Nou Gek reeds verschenen. Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om het uitgebreide album live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!

Big2

Big2

Big2 (Twan van Steenhoven) is rapper én producer en is tevens de helft van de populairste HipHop-act van Nederland; The Opposites! Hun eerste album bevatte onder meer de hit 'Slaap'. Die succesvolle lijn trok het duo door met hits als 'Geen Klasse, Geen Stijl', 'Hey DJ' en 'Dom, Lomp & Famous', die hen naar de grootste podia en festival van Nederland brachten: Lowlands, Pinkpop, Paradiso, geen zaal of tent kon ontsnappen aan de chaos die Big2 en Willem creëerden. In 2022 staan The Opposites maar liefst drie keer in een uitverkochte Gashouder in Amsterdam.

Inmiddels timmert Big2 óók solo hard aan de weg; zo bracht hij in 2018 independent zijn eerste solo-album 'Van Staal' uit met gastbijdrages van onder andere Glen Faria en Jonna Fraser, startte hij zijn eigen label ‘DreamTeam’ en produceert hij -naast zijn verdienstelijke carrière als solo-artiest- vandaag de dag nog voor Nederlands' grootste artiesten.

In april 2021 verscheen zijn meest recente album 'New Life' en daarnaast dropte hij de tracks ‘Leuk’ met Antoon, welke reeds de dubbel platina status bereikte, en 'Vogelvrij' met legends Josylvio en Sticks. In 2022 verschenen de tracks ‘Tantoe Lekker’ met Antoon, wederom platinum, en ‘Eenzame Nacht’ van eigen hand als onderdeel van de ‘Lima EP’. In 2023 mogen we een nieuw album verwachten van deze levende legende.

SJAAK

SJAAK

Mr. Shakes a.k.a Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als ‘Ik heb schijt’ en ‘Wat is er?’. Hij was onderdeel van het legendarische project “Strijdersysteem” en is te horen op een groot aantal partyhits. Bewapend met deze hits verovert hij de Nederlandse podia en zet hij een slopende party set neer.

Na het mega succes van ‘Stap Voor Stap’ met Kav Verhouzer besloot Sjaak zichzelf 100% te geven voor de samenwerking met Armada en dat resulteerde in tracks als ‘Wifen’ met Bizzey en “Pipperdepap’ met Tony Junior. Sjaak was vorig jaar ook te zien in de grote bioscopen want hij kreeg een rol in de film ”De Belofte van Pisa”.

Tegenwoordig is hij druk bezig met zijn eigen Youtube-kanaal genaamd SjaakTV. Waarop hij zijn volgers telkens verrast met verschillende content. Zijn nieuwste serie Klaas Sjaak waarin hij op geheel eigen wijze sprookjes verteld ging al viral met de eerste aflevering roodkapje!

En er komt nog heel veel moois aan, stay tuned.

Mental Theo

Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootsteraves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V,Gigi d'Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Party's all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren'90 "DJvan het jaar" in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwamin de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager.

Hij zette tijdenseen A & R Meeting zijn platenkoffer op zijnkop en zei: "Dit gaan we versneld op cd zetten" de meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel en ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met o.a. Cluben Mellow House, later ook metGabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise' eengejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days' en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijdwerden ermiljoenen plaatjes verkocht.

UK Queen

UK Queen met Alexander Koronka

Een korte geschiedenis

UK QUEEN met Alexander Koronka is een 4-koppige band die het publiek over de hele wereld in vervoering heeft gebracht. Ze hebben opgetreden op enkele van de meest prestigieuze evenementen, waaronder een vier weken durende 13 stadstour door India, 11 stadstour door Zuid-Korea (3 keer), het Midden-Oosten 5 keer, 5 Britse overzeese ambassades, Hampton Court Palace, Manchester Rock Radio, en hebben op veel Britse, Europese en wereldwijde festivals gestaan. Zakelijke klanten zijn onder meer de BBC, RAF, Royal Navy, British Army, IOD London, Dabs Awards Ceremony en de Official Queen Fan Club.

UK Queen met Alexander Koronka is perfect voor festivals, prijsuitreikingen, universiteitsballen, conferenties, galadiners, privé-evenementen, bruiloften, theaters en elke andere sociale bijeenkomst die je maar kunt bedenken! UK Queen is onlangs teruggekeerd van hun 3e en zeer succesvolle drieweekse tournee door Zuid-Korea en treedt momenteel op in theaters/privé-evenementen en festivals in het VK en de rest van de wereld... "WEES WAARSCHUWD, UK QUEEN WILL ROCK YOU" !

De band

Alexander Koronka (Freddie Mercury) zang, speelt piano en gitaar

Jonny Senett (Brian May) speelt lead & akoestische gitaar en zingt backing vocals

Paul Lennox (Roger Taylor) speelt drums, percussie en zingt backing vocals

Sam Pierce (John Deacon) speelt bas & akoestische gitaar en zingt backing vocals

Het optreden

UK QUEEN is een live band van fulltime professionele muzikanten die samen garant staan voor maximale deelname en plezier van het publiek met een verbluffend energiek optreden van enkele, zo niet alle, Queen's grootste hits. Een optreden van een uur zal alle grootste hits bevatten, terwijl het optreden van twee uur (meestal alleen gereserveerd voor theatervoorstellingen) vele andere verbluffende nummers zal bevatten die door de echte Queen-fan worden gewaardeerd. Persoonlijke favorieten kunnen vaak met voorafgaande kennisgeving in de set worden opgenomen. Een 'Festival'-set, waar kostuumwisselingen moeilijker te bereiken kunnen zijn, duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten. Het optreden van UK Queen is evenzeer een visuele als een luisterervaring met talloze kostuumwisselingen uit de glamrockdagen van de jaren '70 tot de magische jaren van de jaren '80...

Deze kostuumwisselingen omvatten het gebruik van een authentieke Hoover Junior en een lange mantel en kroon! Let op: op speciaal verzoek en tegen extra kosten zal UK Queen ook optreden in volledig avondjurkkostuum, het beroemde en zeer mooie nummer 'Barcelona' met de hulp van de zeer getalenteerde en bekende sopraan Amy Fuller (afgestudeerd aan de RCM Cardiff).

"Hoewel de wereld Queen nooit meer zal zien optreden met de grote Freddie Mercury, zal 'UK QUEEN' met Alexander Koronka, met adembenemende nauwkeurigheid, dezelfde energieke show reproduceren die het handelsmerk werd van 's werelds grootste rockband" .

Totally Spice

Totally Spice: A Spice girls tribute

Totally Spice is a Dutch Spice Girls tribute band bringing you back into Spice World. Get ready to re-spice your life with some sweet 90's nostalgia!

Totally Spice is de Nederlandse Spice Girls tribute band die je terugbrengt in de Spice Girls wereld. Vijf professionele zangeressen zingen de hits van de Spice Girls, waarbij de iconische outfits en originele danspasjes natuurlijk niet mogen ontbreken. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’!

Chris Deluxe

Chris Deluxe

Maak kennis met Chris Deluxe!

Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics.

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland.

Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn oa op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

Radio 538

https://www.538.nl/de-coen-en-sander-show/chris-deluxe-knalt-het-weekendin- met-de-weekendmix
De Feestploeg

De Feestploeg

Dit jonge Noord-Hollandse collectief van feestmakers gaat als een speer! Maffe dj’s, mc’s, danserressen, producers, technische fanatiekelingen en creatieve gekken creëren met het juiste format een dampend feest. De ervaring binnen deze club reikt zowel tot binnen- als buiten de landsgrenzen, en op kleine als grote evenementen. Het bundelen van de krachten levert een brede muziek-samensmelting op met oneindig veel mogelijkheden, maar wel binnen de regels van het feest en het evenement.

Tot snel, tot Feest!

Sennro

Sennro

Robin Blaauboer uit Anna Paulowna ook wel bekend als Sennro keert terug achter de draaitafels! Gedurende de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiceerd in de dance/house scene en door er dagelijks mee bezig te zijn voor zijn werk als record label eigenaar (met meer dan 100 artiesten onder zijn hoede) is hij ten aller tijde op de hoogte van de laatste trends.

Robin is sinds zijn 15e al op het podium te vinden. Van optredens in Alpha (toenmalig Kdanzz), De Aap, Het wapen van holland tot aan festivals zoals Zandstock. Na enkele jaren van de radar geweest te zijn als DJ zijnde, kwamen voor hem de kriebels weer terug en besloot hij zijn hobby weer op te pakken. Met Sennro op je line-up ben je verzekerd van een top-notch house set! Van Deep House tot Electro House, Tech House tot Future House, hij is van alle markten thuis.

Vaart

Vaart

Vaart is een Polderse band, die in 2008 werd opgericht door een groepje muziekvrienden. De band bestaat uit Ruud Brouwer, Marco Mosk, Kees Bakkum, Ruud Roemer en Jacob Langelaan. Zij deden een mensenleven aan ervaring op in de Noord-Hollandse coverband Nu of Nooit. Na ruim twintig jaar ervaring in het covercircuit besloten de muziekvrienden dat er meer is dan liedjes naspelen. Het moesten eigen liedjes worden met eigen teksten, en zo was Vaart een feit.

De band bezingt het leven in het Nederlands, waarbij het ene nummer rockt en rollt en het andere bijna te klein is voor welk publiek dan ook. Vaart is een band die haar publiek inspireert en een spiegel voorhoudt, maar bovenal laat genieten. Van jong tot oud herkennen mensen zichzelf in de rake teksten. Al meerdere malen kwamen mensen de band na afloop met tranen in hun ogen bedanken. Vaart stampt en dreunt in het groot, maar raakt de meest gevoelige snaar in het klein.

De band miste de afgelopen twee jaar de verwondering en het applaus van haar publiek, maar de liedjes bleven komen. De band is in topconditie en dat gaan jullie allemaal zien bij het Polders Music Festival.

Vaart check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

80/90/00's

80/90/00's

Meestal gaat het over een artiest of een groep, maar dit gaat juist om een show. Muziek uit de jaren ‘80, ‘90 en de zer00’s. Van fout naar goud en van goed naar weet jij eigenlijk nog hoe dat dansje moet? Eén groot feest dat niet in een klein hokje te plaatsen valt, maar wel in de ZAP-HAL. Net aan dan hoor. Wie en wat wordt dus nog een verrassing, maar wanneer en waar kunnen wij wel alvast vertellen.

Marcel Meijer

Marcel Meijer

Niets is te gek voor DJ Marcel Meijer. Marcel Meijer is inmiddels een begrip in de polder. Er is geen feest waar Meijer niet is geweest. Tijdens één van zijn optredens is er altijd wel een verrassend verloop. Marcel Meijer beheerst alle muziekstijlen en weet hoe er van begin tot eind een feestje gebouwd moet worden. De DJ gaat er van uit dat jong en oud de ZAP-HAL wederom weten te vinden om met z’n allen een supergezellig feest te bouwen in ’t Dorp. Marcel Meijer is zowel zaterdag als zondag te vinden op het podium. Als manusje-van-alles is hij tijdens het evenement zowel dj, presentator, als Polders sekssymbool (red.). Dat worden twee wilde avonden in de ZAP-HAL!

Play Again

Play Again

Play Again is een coverband uit Noord-Holland, die tijdens hun optreden de bekendste nummers uit de Top 40 speelt. De bandleden hebben al een aantal jaren muziekervaring achter de rug in diverse bands. Ze zijn voor de uitbraak van corona begonnen met repeteren in deze formatie en hebben de setlijst inmiddels flink uitgebreid. Van nummers van nationale artiesten als Ilse de Lange en Rondé tot internationale hits van onder andere Maroon 5, Katy Perry, Bruno Mars, Daft Punk, Pink en U2.

Zangeres: Nanette Boeree (Anna Paulowna), Bassist: Michel Looij (Den Helder), Gitarist: Martin (Groet), Toetsenist: Thomas van der Zande (Amsterdam), Drummer: Pascal de Wit (Heiloo)