LINE-UP

Van Dik Hout

Van Dik Hout

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar altijd vooral vooruit is blijven kijken.

Vanaf 1994 koppelt Van Dik Hout een modern rockgeluid aan pakkende Nederlandstalige teksten. Dit slaat in als een bom. Hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’ groeien uit tot lijfliederen van een generatie, het debuutalbum wordt een onvervalste klassieker. Met de albums en hits die volgen weet Van Dik Hout altijd de tijdsgeest te vangen. Ook wist de band steevast op cruciale momenten een muzikaal stempel te drukken. Of dit nu tijdens optredens op grote festivals als Pinkpop, Lowlands of Concert at SEA was, met eigen shows, tijdens muziekprijzengala’s of tijdens het huwelijksfeest van Willem-Alexander en Máxima. Van Dik Hout was er telkens bij en kleurde ons collectieve geheugen met hun muziek.

Van Dik Hout check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

Bizzey

Bizzey

Leendert (Leo) Roelandschap, beter bekend als Bizzey, is met zijn monsterhits zoals ‘Traag’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Maria’, ‘Becky’, ‘DRUP’ en ‘Drama’ de onbetwiste baas van de clubs. In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit. Zijn eerste live concert ‘What Would Jesus Do?’ in 2019 @AFAS LIVE Amsterdam was binnen een paar minuten stijf uitverkocht. Bizzey’s opzwepende beats en sexy teksten laten overal waar hij komt de temperaturen tot grote hoogte stijgen en laten geen bakka ongeschud.

Bizzey check je zaterdag 4 juni op het Polders Music Festival.

La Fuente

La Fuente

La Fuente, een dj geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn lijst met optredens strekt zich uit over bijna de hele planeet.

Een normaal jaar van La Fuente kan zomaar vol zitten met 350 shows wereldwijd. Zijn kenmerk: een geweldig spoor van club- en festivalsets achterlaten. Zijn fans zijn te vinden in vrijwel elk deel van de wereld, zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika. Zaterdag 4 juni kun jij genieten van de energieke show van deze over wereldbekende dj, maar dan gewoon in Breezand. Be there!

La Fuente check je zaterdag 4 juni op het Polders Music Festival.

FLEUR

FLEUR

Fleur Raateland is een Nederlandse zangeres die al op jonge leeftijd veel ervaring op heeft gedaan op het podium. Haar kracht is dat ze zowel heel klein en ingetogen als groots en dynamisch kan zingen, waarbij ze zichzelf begeleid op de piano. Een paar jaar geleden verruilde dit muzikale talent de bloembollenvelden van Anna Paulowna voor het Conservatorium in Haarlem, om vanaf daar heel Nederland te gaan veroveren.

FLEUR is een artiest die het publiek feilloos aanvoelt. Ze maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano, als zingend er bovenop. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR, als soloartiest en met haar band, ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad in een uitverkocht Ziggo Dome op met Lange Frans en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen. Naast haar oneindige repertoire aan covers werkt ze ook aan haar eigen muziek. Uplifting songs die je opvrolijken en mooie luisterliedjes op de piano. “Ik wil nummers maken die echt ergens over gaan. Waardoor je de tijd even vergeet en waarbij je jezelf helemaal kunt laten gaan. Live op het podium staan, met het publiek een connectie voelen en hen mee laten dansen en zingen, dat geeft mij die energieboost. Juist dat wil ik ook voelen bij mijn eigen muziek.’’

In november 2019 zagen ruim anderhalf miljoen mensen vier stoelen draaien voor FLEUR in The Voice of Holland. Coach Anouk vond haar ‘’te gek’’ en onder haar begeleiding schopte ze het bijna tot de liveshows. FLEUR heeft zeker geen spijt van haar deelname. ‘’Ik kijk met veel trots en plezier terug op dit avontuur. Het was het spannendste podium waar ik tot nu stond en ik heb genoten van iedere seconde. Het voelt alsof geen podium nu meer te groot zal zijn en ik elke uitdaging aan kan.’’ In november 2020 tekent FLEUR bij platenlabel en muziekuitgeverij Cloud 9 Music, waar ook artiesten zoals Snelle, Davina Michelle, Nielson en Armin van Buuren aan verbonden zijn. Een nieuwe stap in haar carrière, waar FLEUR verder aan haar repertoire gaat werken.

FLEUR check je zondag 5 juni bij het Polders Music Festival.

A-Fever (ABBA Tribute)

A-Fever (ABBA Tribute)

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren ‘70 en ‘80. In de zomer van 2010 ontstaat A-Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden. De manager van A-Fever, Rock Hoekstra, kocht een exemplaar van ‘ABBA Gold’ en raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound. Bij thuiskomst besloot hij om het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne te brengen. Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Inmiddels heeft deze groep diverse acts en mogen wij met trots A-Fever XS presenteren met de twee prachtige zangeressen uit de band. Een kleinere opzet, maar dezelfde hoge kwaliteit die zorgt voor een gegarandeerd groot feest!

A-Fever check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

Autique

Autique

Als je de foto ziet, dan snap je dat een carrière in de modellenwereld voor deze mannen zou zijn weggelegd, maar toch kozen zij voor hun passie. Een passie om muziek te maken en het publiek helemaal gek te maken tijdens hun shows, maar wie zijn deze helden?!

Niels Rijnders, Sebastiaan van der Avoird en Kai Beelen, beter bekend als Autique, hebben een gedeelde passie voor muziek en door hun vriendschap vormen zij een opvallend trio. Niels begon op zijn 14e met produceren en betrok Sebastiaan hier vaak bij door feedback te vragen. Tijdens Tomorrowland 2014 besloten zij om uit hun studio te komen en als dj-duo door het leven te gaan. Een coming out die uniek (of moeten we zeggen Autique) is in zijn soort. Door beide ervaringen en kennis samen te voegen maakt het hun style in één woord uniek en gaan ze sindsdien als een raket. Kortom, de jongens van Autique zorgen ervoor dat waar of wanneer ze ook draaien, ze altijd opvallen door hun trackkeuze en vette deuntjes. Sinds de toevoeging ivan voormalig dj Kai Beelen als MC in 2017 is het helemaal een gekkenhouse als Autique op het podium staat. Elke show smaakt steeds weer naar meer, veel meer. Deze gasten laten je dansen, springen, hossen en gek doen. Daarom treden deze local heroes zondag op tijdens het Polders Music Festival in Breezand. Nog één opmerking vooraf: hoe graag je misschien ook zou willen, gooi geen slipjes naar het podium, dat wordt zo’n gedoe met opruimen. Onze dank is groot!

Autique check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

Vaart

Vaart

Vaart is een Polderse band, die in 2008 werd opgericht door een groepje muziekvrienden. De band bestaat uit Ruud Brouwer, Marco Mosk, Kees Bakkum, Ruud Roemer en Jacob Langelaan. Zij deden een mensenleven aan ervaring op in de Noord-Hollandse coverband Nu of Nooit. Na ruim twintig jaar ervaring in het covercircuit besloten de muziekvrienden dat er meer is dan liedjes naspelen. Het moesten eigen liedjes worden met eigen teksten, en zo was Vaart een feit.

De band bezingt het leven in het Nederlands, waarbij het ene nummer rockt en rollt en het andere bijna te klein is voor welk publiek dan ook. Vaart is een band die haar publiek inspireert en een spiegel voorhoudt, maar bovenal laat genieten. Van jong tot oud herkennen mensen zichzelf in de rake teksten. Al meerdere malen kwamen mensen de band na afloop met tranen in hun ogen bedanken. Vaart stampt en dreunt in het groot, maar raakt de meest gevoelige snaar in het klein.

De band miste de afgelopen twee jaar de verwondering en het applaus van haar publiek, maar de liedjes bleven komen. De band is in topconditie en dat gaan jullie allemaal zien bij het Polders Music Festival.

Vaart check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

The M-Show

The M-Show

Parkeer alle dj-acts die je ooit hebt gezien en maak je klaar voor iets heel anders: The M-show. Naast dat de M uiteraard voor music staat, kunnen we zeker ook madness, making moments, movement en major in één adem noemen. Belangrijkste is dat de M vooral staat voor Marcel Meijer, die hiermee zijn eigen show heeft ontwikkeld en klaar is voor de podia en festivals.

Marcel Meijer koppelt het beste uit zijn vijfentwintigjarige loopbaan als dj/muziekman in één show. Een soort tribute-spektakel met veel van zijn eigen helden – zoals Freddie Mercury, Pink, Elvis Presley, Mick Jagger, Tina Turner en André Hazes – samen op één podium, uniek toch?! Hij streeft ernaar om als dj/entertainer het live-gevoel van een concert over te brengen, en met de ervaringen die hij in diverse bands heeft opgedaan, weet hij dat zeker te bewerkstelligen. Geen voorgekauwde show, want hij schuwt niet om het moment te pakken, te improviseren en een compleet andere richting in te gaan.

Verwacht wat je niet verwacht, smeer de kelen, zorg dat je veters goed gestrikt zijn en houd je luchtgitaar maar bij de hand! Met de beste festivalkrakers, dampende indie-/pop-/rockklassiekers en foute guilty pleasures maken Marcel Meijer en zijn vaste productieteam er een machtig mooie avond van. Ongetwijfeld verzint hij wel weer iets aparts dat nog lang bij iedereen in het geheugen gegrift zal staan. Maak je op voor schaamteloos dansen en meezingen of gewoon drankjes drinken en genieten van alles wat er gebeurt.

The one and only M Show check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

80/90/00's

80/90/00's

Meestal gaat het over een artiest of een groep, maar dit gaat juist om een show. Muziek uit de jaren ‘80, ‘90 en de zer00’s. Van fout naar goud en van goed naar weet jij eigenlijk nog hoe dat dansje moet? Eén groot feest dat niet in een klein hokje te plaatsen valt, maar wel in de ZAP-HAL. Net aan dan hoor. Wie en wat wordt dus nog een verrassing, maar wanneer en waar kunnen wij wel alvast vertellen.

Deze show check je namelijk zaterdag 4 juni op het Polders Music Festival.

The Rootz

The Rootz

Met plezier een goed stukje muziek maken, dat staat symbool voor The Rootz. Uit je dak op een kermis, dorpsfeest, bruiloft of privéfeest, de coverband The Rootz zorgen ervoor met heerlijke, herkenbare pop/rock hits van de jaren 60 tot heden. De band bestaat uit Petra Rotgans, Hans en Rob Bakker, Jan van der Wal en Mantino van Teulingen. Échte muziek, originele nummers, dat zijn The Rootz!

The Rootz check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

AP-Art

AP-Art

De naam Musical Producties Ap-Art omschrijft precies waar het bij Ap-Art om gaat: musicals maken in Anna Paulowna van een zo hoog mogelijk artistiek niveau. Ap-Art viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en heeft inmiddels een succesvolle reeks producties op haar naam staan. Hierdoor is een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan in het maken van musicals: van Foxtrot en Oliver! tot The Sound of Music, My Fair Lady en Beauty and the Beast.

Ap-Art gaat komend jaar in korte projecten werken aan nummers van een bepaalde musical. Tijdens het Polders Music Festival laat de groep hun zang- en danstalenten zien. Het blijft nog even een verrassing uit welke musical we de hoogtepunten gaan zien, maar feit is dat we gaan genieten van geweldige muzikale show van hoog niveau.

Ap-Art check je zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

Marcel Meijer

Marcel Meijer

Niets is te gek voor DJ Marcel Meijer. Marcel Meijer is inmiddels een begrip in de polder. Er is geen feest waar Meijer niet is geweest. Tijdens één van zijn optredens is er altijd wel een verrassend verloop. Marcel Meijer beheerst alle muziekstijlen en weet hoe er van begin tot eind een feestje gebouwd moet worden. De DJ gaat er van uit dat jong en oud de ZAP-HAL wederom weten te vinden om met z’n allen een supergezellig feest te bouwen in ’t Dorp. Marcel Meijer is zowel zaterdag als zondag te vinden op het podium. Als manusje-van-alles is hij tijdens het evenement zowel dj, presentator, als Polders sekssymbool (red.). Dat worden twee wilde avonden in de ZAP-HAL!

Marcel Meijer check je zaterdag 4- en zondag 5 juni op het Polders Music Festival.

google-site-verification=dp5qvH3acGMHhUiN2YsPVQtpLRMB4JrRrm2q6-mUem8