Over PMF 2018

30 en 31 mei is het weer tijd voor het Polders Music Festival (PMF)!

Voorheen stond dit festival bekend als het Paas Music Festival. PMF is een reeds 20 jaar lang bestaand evenement, wat gestart is in een klein kroegje in de regio, en is uitgegroeid tot een festival met een zo breed mogelijke opzet. Het wordt nu al 14 jaar georganiseerd door Jongerenvereniging de Aap. Sinds 2015 wordt PMF op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.

De rijke geschiedenis van PMF kent optredens van grote artiesten als Van Dik Hout, De Heideroosjes, Herman Brood, Skik, Di-rect, Rigby, Racoon, Trockener Kecks, The Sheer, Blaze of Glory,  Anouk, BZB, Hermes House Band, The Partysquad, Fresku, Mr. Polska, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Jebroer en vele andere bekende artiesten! Het doel van PMF is echter ook om lokale artiesten een mogelijkheid te geven om hun kunsten aan een groter publiek te tonen.

Daarnaast wordt het festival gekenmerkt door het feit dat ze het publiek kennis laat maken met (ver)nieuwende artiesten, en dat het geheel door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd wordt , waardoor het ook een groot draagvlak binnen de lokale gemeenschap kent. Voor de vierde keer wordt PMF op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.

Wil je weten waar PMF plaatsvindt? Of gewoon even de route checken? klik dan HIER!