Dirty Daddies

Dirty Daddies

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die z’n gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! The Dirty Daddies staan op zondag 9 juni te rocken op het podium van PMF!
SJAAK

SJAAK

SJAAK brak in de zomer van 2007 door bij het grote publiek met het nummer 'Ik Heb Schijt' van Appa. In hetzelfde jaar tekende hij een platencontract bij SPEC, het label van Ali B. Het succesverhaal kreeg al snel een vervolg door de hitlijsten te veroveren met het nummer ‘Stuk’, dat een samenwerking is met The Partysquad, Sef, Dio en Reverse.

In 2008 dropte het rappende boegbeeld van Amsterdam-Oost zijn EP 'Sjaakmat' en leverde zijn aandeel in verschillende featurings. Inmiddels heeft Sjaak een platencontract bij Top Notch en heeft hij al verschillende hits gehad. Tracks als ‘Stap voor stap’, ‘Tractor’, ‘Helemaal Naar De klote’, ‘Weekend’ en ‘Ik ga hard’ of de klassieker ‘Krokobil’. Je kunt op elke hit los gaan dus wij moeten ons voorbereiden op zeer plaatselijke bevingen in de polder. Regelen wij dat en dan zorg jij ervoor dat je geen Sjaak Afhaak bent als het om het Polders Music Festival gaat. Oke, deal!?

SJAAK treedt zaterdag 8 juni op bij Polders Music Festival.

Extince & Ladi Dadi

Extince & Ladi Dadi

Een grondlegger van de Nederlandse hiphop komt naar de polder! Dan hebben wij het hier natuurlijk over the one and only Extince

.

Extince begon in het Engels, maar vanaf de jaren ‘90 besloot hij over te gaan op Nederlandstalige rap. En dat met succes, nummers als ‘Kaal of Kammen’, ‘Viervoeters’ en ‘Spraakwater’ bereikten al snel de hitlijsten. Extince staat bekend om zijn woordspelingen in zijn tracks en zijn Brabantse zachte g. Dat Extince een veelzijdig artiest is, blijkt ook uit het feit dat hij naast samenwerkingen met rappers, ook heeft samengewerkt met artiesten als Doe Maar, The Partysquad, Jacqueline Govaert (Krezip) en Big Boy Caprice. Deze ervaren artiest weet als geen ander hoe je zorgt voor een topavond. Dus of je nou bent opgegroeid met zijn tracks of niet, kom deze legend checken op PMF, dat moet een zekerheidje zijn. De enige vraag die dan nog overblijft voordat je naar het Polders Music Festival gaat; kaal of kammen?!

Extince & Ladi Dadi treden zaterdag 8 juni op bij Polders Music Festival.

DJ DNS

DJ DNS

Al sinds zijn 13e is DJ DNS bezig met het zoeken en mixen van platen. Hij kwam er al snel achter dat een draaitafel meer kan dan alleen platen afspelen. Vanaf dat moment stonden het mixen en scratchen van platen centraal en met succes, want verschillende nationale en internationale battles zijn inmiddels gewonnen door de beste man.

Na 20 jaar actief draaien heeft hij bijna alles wel gedaan wat je op deejay gebied zou kunnen doen. Zijn skills zet hij in tijdens live shows van artiesten en muzikanten, maar gebruikt het ook in producties en natuurlijk in zijn deejay sets. DJ DNS draait op diverse locaties door binnen- en soms buitenland. Ook verzorgt hij deejay lessen en maakt hij mixtapes/tracks. Zijn sets vallen voornamelijk op door zijn brede keuze van muziek (hiphop, funk, r&b, soul, breaks, pop, club) in combinatie met turntablism & scratching. Hierdoor is DJ DNS al sinds jaren ook veel te zien buiten de hiphop scene op feesten/festivals als Mystery Land, Extrema, Paaspop, Solar, Boogiedown, Sneakerz, Ex Porn Star, maar ook voor het verzorgen van het voorprogramma van Mobb Deep of Black Eyed Peas draait DNS zijn hand niet om.

DJ DNS treedt zaterdag 8 juni op bij het Polders Music Festival!

LAURA

De Rotterdamse LAURA timmert al een tijdje aan de weg als singer-songwriter en dat doet ze niet zonder succes. Ze scoorde een zomerhit met haar nummer ‘Zoete Witte Wijn’ en bracht het tot de laatste elf in Giels Talentenjacht. Daarnaast maakte ze samen met Nick & Simon de soundtrack voor de film Hartenstrijd.

Dit seizoen van The Voice of Holland maakte het grote publiek wederom kennis met LAURA toen ze auditie deed met het nummer ‘Komt Wel Goed Schatje’. LAURA staat bekend om haar eigen popsongs met een hoog meezing-gehalte. Dus zing lekker met haar mee op zondag 9 juni, want het komt wel goed schatje. Oh en wat betreft die zoete witte wijn, die staat uiteraard ook koud, maar het mag natuurlijk ook een frisje zijn.

LAURA treedt zondag 9 juni op bij het Polders Music Festival.

Autique

Niels Rijnders, Sebastiaan van der Avoird en Kai Beelen beter bekend als Autique, hebben een gedeelde passie voor muziek en door hun vriendschap vormen zij een opvallend trio.

Niels begon op zijn 14e met produceren en betrok Sebastiaan hier vaak bij door feedback te vragen. Tijdens Tomorrowland 2014 besloten zij om uit hun studio te komen en als dj-duo door het leven te gaan. Een coming out die uniek (of moeten we zeggen Autique) is in zijn soort. Door beide ervaringen en kennis samen te voegen maakt het hun style in één woord uniek en gaan ze sindsdien als een raket. Kortom, de jongens van Autique zorgen ervoor dat op welke tijd zij ook draaien of waar zij ook draaien, ze altijd opvallen door hun trackkeuze en vette deuntjes.

Sinds de toevoeging in 2017 van voormalig dj Kai Beelen als MC is het helemaal een gekkenhouse als Autique op het podium staat. Dat smaakt elke show steeds weer naar meer, veel meer. Deze gasten laten je dansen, springen, hossen en gek doen.

Daarom treden deze local heroes zaterdag 8 juni op tijdens het Polders Music Festival in Breezand. Nog één opmerking vooraf, hoe graag je misschien ook zou willen, gooi geen slipjes naar het podium, dat wordt zo’n gedoe met opruimen. Onze dank is groot!

Lotte Schuiling met Band

Lotte Schuiling met Band

Lotte Schuiling is een singer-songwriter uit Julianadorp. Lotte is rond de leeftijd van 13 begonnen met haar eerste teksten te schrijven. Gitaar leerde ze spelen via YouTube en al snel kwamen gitaar en schrijven samen. Lotte schrijft zelf haar teksten en is regelmatig op het podium te vinden. Tijdens optredens houdt Lotte er van om eigen nummers te spelen, maar zij is zeker ook niet vies van covers. Lotte is van alle markten thuis.

Bewapend met haar band treedt Lotte Schuiling zondag 9 juni op in Breezand bij het Polders Music Festival.

Barry Fest

Barry Fest

BARRY FEST is de drukste, gekste, meest energieke Feest DJ van Nederland!

Barry Fest is al jaren hard aan de weg aan het timmeren als Allround DJ. Hij zet alles op z’n kop, met verschillende shows op feesten en een fantastische samenwerking met o.a Snollebollekes! Ook sleepte hij veel prijzen in de wacht, zo is hij meerdere malen verkozen tot populairste Party DJ bij de Partyawards. Barry Fest draait op feesten door het hele land, maar ook op je vakantiebestemming kun je hem horen. En ja, als je zo’n succesvolle Feest DJ bent, dan moet je natuurlijk ook draaien op het Polders Music Festival.

Ook jij gaat het meemaken! Zondag 9 juni draait Barry Fest.

Unknown Boys

Unknown Boys

Deze twee jongens zijn tot elkaar veroordeeld door een uitstekend gevoel voor ritme en een voorliefde voor goede muziek. Hierdoor vormen Mats en Jeffrey de Unknown Boys. De boys zijn ras entertainers die mensen entertainen met verschillende soorten muziekstijlen zoals; Moombahton, Latin House, Afrobeat, House en R&B. Naast hun energieke live sets, staat Unknown boys ook bekend om de vrouwvriendelijke beats.

Deze twee snelgroeiende artiesten uit Noord-Holland weten hoe ze het publiek moeten mee krijgen en zorgen ervoor dat iedereen los kan gaan. Doe jij maar alsof je de bom bent zondag 9 juni. Dan zorgen de Unknown Boys voor explosieve live sets. Wees gewaarschuwd, de boys gaan knallen.

Tickets PMF 2018