PMF 2018

Daredevils PMF 2018
Daredevils
Daredevils

Daredevils

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drinken en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht! Daredevils treedt zaterdag 19 mei op bij PMF.
Melrose PMF 2018
Melrose
Melrose

Melrose

Energiek. Super-muzikaal. Sensationeel. Spraakmakend. Als een sensationele muzikale storm raast de band Melrose door Nederland. Met een super gevarieerde show vol met fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest! Het repertoire van Melrose bevat de kneiter vetste hits van de internationale popgeschiedenis. Een show van Melrose is een muzikale happening waarin de ene na de andere hit op het publiek wordt losgelaten. Dat betekent hossen, springen en meezingen. Een energiek en hyperactief spektakel met een ongekend aantal covers, dat is het optreden van Melrose. Melrose treedt zondag 20 mei op bij PMF.
Jelle B PMF 2018
Jelle B
Jelle B

Jelle B

Enthousiasme is de kracht van Jelle B, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is Jelle B te gek. Een show van hem is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die je misschien even helemaal was vergeten, maar waarbij jij wel weer zo luid mogelijk meezingt. Jelle B krijgt zijn publiek altijd mee om er gezamenlijk een leuke avond van te maken. Kom naar PMF en geniet zelf van de veelzijdigheid en het enthousiasme van Jelle B. Jelle B treedt zondag 20 mei op bij PMF.
Marcel Meijer PMF 2018
DJ Marcel Meijer
DJ Marcel Meijer

DJ Marcel Meijer

Niets is te gek voor DJ Marcel Meijer. Marcel Meijer is inmiddels een begrip te noemen in de polder. Er is geen feest waar Meijer niet is geweest. Er is altijd wel een verrassend verloop tijdens één van zijn optredens. Marcel Meijer beheerst alle muziekstijlen en weet hoe er een feestje gebouwd moet worden van het begin tot het eind. Wat de dj wil aangeven is dat hij ervan uit gaat dat jong en oud de feesttent weet te vinden om een super gezellig muziekfeest met z’n allen te bouwen in ’t Dorp. Marcel Meijer treedt zaterdag 19 mei op bij PMF.
Sweet le freak PMF 2018
Sweet Le Freak
Sweet Le Freak

Sweet Le Freak

Met Sweet Le Freak – geboren als Jurriaan Walters - in de line-up wordt het feest sowieso ‘Sweet’, omdat deze sympatico-boy een gouden (vrouwen)hart heeft en ‘Le Freak’ vanwege het rauwe randje aan zijn sets. Naast nummers van alle tijden die je met ziel en zaligheid kunt meezingen, experimenteert Jur met gekke mixen, geluidseffecten en eigen nummers; van house tot hiphop. Zijn energie dringt door tot de kern van zijn publiek op feestjes, 00’s, hiphop, house, club, R&B: Sweet Le Freak is met zijn sets niet meer weg te denken uit de Noord-Hollandse uitgaansscene en laat elk weekend meerdere clubs, kroegen, poppodia en festivals zonder dak en afgebroken achter. Sweet Le Freak treedt zaterdag 19 mei op bij PMF.
Marco Kraats PMF 2018
Marco Kraats
Marco Kraats

Marco Kraats

Marco Kraats is een frisse feestzanger die al 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen! Marco werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en zit hij achter de succesvolle act Snollebollekes. Een optreden van Marco Kraats betekent één grote feestlawine! Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft! Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt! Marco Kraats treedt zondag 20 mei op bij PMF.
Barry Fest PMF 2018
Barry Fest
Barry Fest

Barry Fest

De drukste, gekste, meest energieke FeestDJ van Nederland! Barry Fest is al jaren hard aan de weg aan het timmeren als Allround DJ. Hij zet alles op z’n kop, met afgelopen jaar meer dan 300 boekingen en een fantastische samenwerking met O.a Snollebollekes! Ook sleepte hij veel prijzen in de wacht, zo is hij meerdere malen verkozen tot populairste Party DJ bij de Partyawards. En ja, als je zo’n succesvolle Feest-DJ bent, dan moet je natuurlijk draaien op PMF. Ook jij gaat het meemaken! Zondag 20 mei draait Barry Fest bij PMF.
Fleur Raateland PMF 2018
Fleur Raateland & Band
Fleur Raateland & Band

Fleur Raateland & Band

Fleur weet door middel van haar stem, haar kunsten op de piano en een flinke dosis interactie met het publiek elke zaal mee te krijgen. ‘Zijn er nog verzoekjes?’, Klinkt het dan en natuurlijk zijn er altijd verzoekjes. Geen nummer is te gek voor Fleur, zij speelt het allemaal. Bij PMF niet zomaar even een optreden, maar samen met band. De kracht van de show is dat ze op verzoek spelen waardoor ieder optreden spontaan en altijd anders is. Zondag 20 mei treedt Fleur Raateland (met band!)op bij PMF.
Jonathan Coughlan & the good folks PMF 2018
Jonathan Coughlan and The Good Folks
Jonathan Coughlan and The Good Folks

Jonathan Coughlan and The Good Folks

Jonathan Coughlan & The Good Folks is een band die zijn inspiratie haalt uit muziek afkomstig uit het Zuiden van de Verenigde Staten. De band staat bekend om de authentieke stijl die direct het plattelandsgevoel geeft. Ideaal dus voor in Breezand. Jonathan Coughlan & The Good Folks laat je genieten van hun eigen nummers, maar zijn er ook niet vies van om heerlijke covers te spelen. The Good Folks is een wisselende samenstelling bestaande uit doorgewinterde muzikanten. Voor iedereen die houdt van eerlijke muziek die uit het hart komt en spreekt tot het hart: Jonathan Coughlan & The Good Folks. Geniet op zondag 20 mei van deze heerlijke band bij PMF.
The Looks PMF 2018
The Looks
The Looks

The Looks

Vanuit de Kop van Noord-Holland is de jonge en energieke band 'The Looks' bezig met het veroveren van de Nederlandse muziekindustrie. Met invloeden van onder andere 'The Eagles', 'Led Zeppelin' en 'Oasis' zorgt 'The Looks' voor eigen muziek met ijzersterke melodieën die nog dagen blijven hangen. De perfect gemixte genres van pop en rock maakt het voor iedereen toegankelijk, maar geeft toch een eigen stijl aan de band. The Looks treedt zondag 20 mei op bij PMF.
Rayver PMF 2018
Rayver
Rayver

Rayver

Ray Poland a.k.a. Rayver kwam op 12-jarige leeftijd in aanraking met dance muziek en raakte al snel geïnspireerd in het mixen van muziek – en met succes. Rayver heeft een aantal dj-contesten gewonnen in Noord-Holland en gedraaid in het stadion van AZ Alkmaar. Verder draait de dj zijn hand er niet voor om, om in het voorprogramma van artiesten als Lil Kleine te staan. Ondanks alle grote feesten staat Rayver regelmatig in het weekend achter de knoppen op de wat kleinere, maar misschien wel de gezelligste feestjes in de regio Noord-Holland. Daar is Rayver ook gescout voor PMF, want als iemand een zaal los krijgt, dan is hij geschikt voor PMF en dat is Rayver zeker! Rayver treedt zaterdag 19 mei op bij PMF.